Апаратче за крофни MAX super dounut

Апаратче за крофни MAX super dounut Апаратче за крофни MAX super dounut

Се изнајмува апаратче за крофни бренд MAX со капацитет за 6 крофнички
Моќност: 750 W
-Нелепливи грил плочи,лесни за одржување и чистење
-Куќиште и рачка отпорна на топлина
-Светлосен индикатор, за вклучен апарат и подготвен за работа
-Автоматски термостат

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW