Апарат за кафе Mühler

Апарат за кафе Mühler Апарат за кафе Mühler

Се изнајмува апарат за кафе со следните карактеристики:
Постојан притисок 15 BAR
1,5 Л подвижен резервоар за вода.
Двоен метален филтер за совршена арома, вкус и крем кафе.Отстранлива млазница за пареа за капучино или други топли пијалоци.
Индикатори за подготвеност на пумпата и пареата.Заштита од прегревање и висок притисок. Подвижен држач за собирање течност.
Напон 220-240V 50HZ
Моќност 850W

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW