Апарат за пуканки

Апарат за пуканки

Брзо и лесно подготвување на пуканки. Подгответе пуканки без да додавате масло со помош на врел воздух.
Моќност 1200W.
Отвор за полнење со вклучена лажица за полнење.
Должина на кабел 100см.
Димензија: 26х16,5х10,5см.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW