Апартман

Апартман Апартман
Квадратура: 60
Спални соби: 1
Бањи: 1
Миленици: Дозволено
Пријавување: After 10:00 am
Одјавување: Before 12:00 am

Приватен апартман соодветен за 2 лица. Лоцирани во близина на Факултетот за информатички и комуникациски технологии, 10-15 минути до центарот на градот.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW