"Безнадежно"-Колин Хувер

"Безнадежно"-Колин Хувер
Состојба: New
Испорака: Local

Лажни вистини и вистински лаги во тајните ходници на животот на

седумнаесетгодишната Скај. Приказна навидум безнадежна за средбата помеѓу двајца млади луѓе која ќе Ве врати во времето на Вашата прва љубов.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW