Биро за компјутер

Биро за компјутер

Изнајмувам биро за компјутер, кафеава боја, полирано и лакирано. Изработено од висококвалитетна иверица. Содржи 1 фиока и голема полица затворена. Исто така содржи и лизгачка полица наменета за тастатура.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW