Бормашина Raider Power Tools

Бормашина Raider Power Tools

Изнајмувам бормашина која се карактеризира со моќност од 400W и максимален дијаметар на дупчење од 20mm во дрво. Црвена боја.

Регулирањето на вртежите со промена на силата на притисокот на прекинувачот за стартување и 16+1 степени на прилагодување на вртежниот момент го прават електричниот
шрафцигер исклучително удобен за работа.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW