Електричен Струг за Дрво

Електричен Струг за Дрво

напон / фреквенција 230V / 50Hz, потрошувачка на енергија 710W, брзина 16500 / мин, ширина на планирање 82мм, прилагодливо отстранување 0-2мм,
длабочина на половина жлеб 0-7мм, додатоци торба за собирање, маса 2,6 кг

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW