Електричен тример за трева

Електричен тример за трева

Моќност: 450 W

Напон: 230 V / 50 Hz-монофазен

Број на вртежи: 9.600 мин-1

Ширина на косење: 290 mm

Дијаметар на жила: 1.4 mm

Должина на кабелот: 35 cm

Ниво на бучавост: 96 dB(A)

Вибрации: 1.5 m/s²

Teжина: 2.3 kg

Производител: Agrina

Земја на потекло: Кина

Електричен тример за брзо и ефикасно косење на рабовите на тревникот, како и за косење на трева во целата градина. Има долга предна рачка и благодарение на малата тежина што го прави ергономски и лесен за коритење. Oпремен е со ротирачка глава и тркало за лесно косење на рабовите.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW