"Играта на шепнувачот"-Донато Каризи ( 10 години после "Шепнувачот",играта почнува повторно)

"Играта на шепнувачот"-Донато Каризи ( 10 години после "Шепнувачот",играта почнува повторно)
Состојба: New
Испорака: Local

Во полицијата дошол телефонски повик од една фирма оддалечена петнаесетина километри од градот. Исплашен женски глас побарал помош, но таа ноќ беснеело жестоко невреме и првата патрола успела да отиде дури неколку часа подоцна. Премногу доцна.

Семејството Андерсон исчезнало, иследниците немале одговори, се претставувало голема енигма. Единствената што може да ја открие пораката скриена во злото, престанала да бара исчезнати лица и се повлекла да живее изолирано на брегот на езерото.

Сепак, кога ќе ја повикаат да помогне во случајот, Мила Васкез не може да се воздржи. Зашто овој пат злостортвата се поврзани лично со неа.

Можеш да го избегнуваш мракот. Ама неможеш да го спречиш мракот да те побара.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW