Клима

Клима

12000 BTU ИНВЕРТЕР Климатизер.
Ладење 3.50KW и Греење 3.52KW.
Скриен Дисплеј.
SEER за ладење 6.5.
SCOP за греење: 4.0.
Авто рестарт функција.
Одвлажнување 1.1л на час.
Циркулација на воздух 550 m3/h.
Бучност на внатрешна единица Мин: 32dB.
Макс: 50dB.
Бучност на надворешна единица: 60dB.
Годишна потрошувачка на ел. енергија за ладење: 188kwh.
Годишна потрошувачка на ел. енергија за греење: 840kwh.
Нормална работна температура: -15 to 43 C.
R32 еколошки гас.
A++ енергетска класа во ладење.
A+ енергетска класа во греење.
Далечински управувач.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW