Клупа за вежбање и тегови

Клупа за вежбање и тегови

Се издава бенч универзална клупа со подесување, плус дел за вежбање на бицепси и leg curls додаток.
Комплет со дворачни и еднорачни тегови и хулахоп.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW