Книга - Жива меѓу мртвите - Моника Димитровска

Книга - Жива меѓу мртвите - Моника Димитровска

Книга – Жива меѓу мртвите – Моника Димитровска

Некаде на почетокот помеѓу љубовта и запознавањето се губи главата. Некаде на средината помеѓу недовербата и брзоплетоста се губат шансите. Некаде на крајот на љубовта и оддалечувањето се добива храброста. Некаде помеѓу храброста и новиот почеток оживуваш ТИ. Се претвораш во жив меѓу сите мртви и живееш, за разлика од оние кои умираат уште пред да се родат.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW