Костадин Коки Ристески (папагал)

Костадин Коки Ристески (папагал)
Гаранција: Limited
Достапност: 2 Days

Се изнајмува папагал за дружење.
Возраст: 11 години
Исхрана: јади се
Агресивност: 7/10 ама се подмитува со јадење
Не се изнајмува на луѓе кои чуваат мачки.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW