Куќа

Куќа Куќа
Квадратура: 700
Спални соби: 4
Квадратура: 700 ft²
Бањи: 2
Миленици: Дозволено
Пријавување: After 8:00 am
Одјавување: Before 6:00 pm

Површина од 240м2 на два спрата и двор од 520м2.
Целокупната површина на плацот е 700м2.
Куќата се состои од 4 спални соби, дневна соба со трпезарија и кујна, 2 тоалети како и деловен простор од 80м2 кој се наоѓа во склоп на првиот спрат.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW