Машина за косење трева

Машина за косење трева

Моќност : 2200 W

Погон : Самоходна

Волумен на корпа : 55 l

Ширина на косење : 46 cm

Висина на косење : 25-75 mm
Тежина: 31 kg
Земја на потекло: Кина
Самоходна моторна косачка со врвен квалитет и одлични перформанси на косење.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW