Машина за мелење месо Vevor

Машина за мелење месо Vevor

Се изнајмува машина за мелење месо со следните карактеристики:
Боја:инокс
Голем сад за ставање на состојките
Типка за вклучување / исклучување
Мелење на месо 3,5 kg/min
Приклучна сила: 1000 W

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW