Машина за перење алишта Gorenje

Машина за перење алишта Gorenje

Се изнајмува машина за перење алишта со следните карактеристики:
Бројот на програми 15
Ниво на бучавата (перењето) 50 dB
Ниво на бучава(центрифугата)75dB
Потрошувачка на енергија (врз 100 циклуси) (kWh)51
Боја:бела

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW