Пегла на пареа ZAS

Пегла на пареа ZAS

Се изнајмува пегла за облека со следни карактеристики:
-Моќ:2200 W
-резервоар за вода: 200мл
-Керамичка плочка
– вертикално ослободување на пареа

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW