Полнач за акумулатор

Полнач за акумулатор

Изнајмувам полнач за акумулатори на автомобили, мотори, камиони и бродови.
Избор помеѓу јачина на полнење од 6V или 12V.
Стрелка која покажува процент на наполнетост. Црвена боја, со црни и црвени кабли.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW