Правосмукалка Phillips

Правосмукалка Phillips

Изнајмувам правосмукалка Phillips Powercyclllone 5, јачина 1800W.
Филтерскиот систем зафаќа >99,9% од ситната прашина – вклучувајќи полен, влакна од домашни миленици и грини од прашина. Црна боја со сини детали.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW