Растегливо јаже со рачки

Растегливо јаже со рачки

Изнајмувам растегливо јаже со рачки. Боја: темно-сина со црни рачки
Голема растегливост и отпор, кој може да биде силен исто колку еднорачни тегови од 10 кила (во зависност од оптегнатоста на јажето).
Се користи за да се вежбаат мускулите на горниот дел од телото, како што се бицепс, трицепс, рамо, гради и грб.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW