Реквизит за зајакнување на подлактица

Реквизит за зајакнување на подлактица

Инајмувам реквизит за зајакнување на подлактица. Направен од метал.
Црна гума за зафат со црвени детали.
Јачина на зафат: 50 килограми.
Тежина на реквизитот: 130 грама.
Овој реквизит помага да се зајакнат вашите зафат, флексибилност и мускули на подлактицата. Исто така се зголемува и вашата васкуларност на подлактицата.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW