Се изнајмува вентилатор

Се изнајмува вентилатор

Се изнајмува вентилатор. Вентилаторот располага со три брзини на ротација на перките. Може да биде фиксиран или со горниот дел да ротира 180° околу својата оска.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW