Стан во Скопје (Дебар Маало)

Стан во Скопје (Дебар Маало) Стан во Скопје (Дебар Маало) Стан во Скопје (Дебар Маало)
Квадратура: 45
Спални соби: 1
Бањи: 1
Миленици: Дозволено
Пријавување: After 12:00 pm
Одјавување: Before 10:00 am

Се издава стан во Скопје во населба Дебар маало. Станот е на сончева страна, во зграда на 7ми спрат, има лифт и обезбедено паркинг место во подземна гаража.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW