Стан

Стан
Квадратура: 67 ft²
Одјавување: Before 3:00 pm
Пријавување: After 6:00 am
Бањи: 2

Се изнајмува или продава стан на први кат во строг центарот на град Прилеп на 67м од градскиов саат, наспроти Тутунска банка и Ла страда.
Станот е погоден за деловен простор, нотар, адвокат, книговодител и слични канцеларии, козметички салон, едукативен центар, салон за масажа и слично.
Станот има 4 посебни простории, 2 балкони едниот гледа на Ла страда, другиот на задната страна.
Телефон за контакт 075439494 Сузана.
СТАНОТ НЕ СЕ ИЗДАВА ЗА ЖИВЕЕЊЕ!

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW