"Фрагменти од слики"-Или В.Сејнсбјури

"Фрагменти од слики"-Или В.Сејнсбјури
Состојба: New
Испорака: Local

Там е 11 годишно девојче; Таа иако никогаш немаше покажано интерес за визуелна уметност, цртежите кои ги црташе во состојба на делириум беа толку реалистични места – каде што никогаш не била.
Нејзиниот татко Бредли беше внимателен кон своето семејство, и посветен на работата – генетско истражување и современи методи на ослабените невролошки кондиции. Магс сé уште се бори со последиците од трагедијата што ѝ го променија животот – пред повеќе од една деценија.
Таа знае дека нејзиниот сопруг ја сака, и дека никогаш не би ја повредил нејзе и нивната керќа Там.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW