Фрижидер

Фрижидер

-Фрижидер со горна комора
-Direct cooling технологија на ладење
-Дел за одржување 163л
– Замрзнувачки дел 41л
-Стаклени полици
-Бучност 41dB
-Годишна потрошувачка на ел. eнергија 176kwh
-Нова E енергетска класа
-Димензии 144x55x55 цм

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW