Хилта Bosch

Хилта Bosch

Се изнајмува хилта со следните карактеристики:
Идеална за дупчење дупки во бетон и тули од 4 до 26 mm.
Напон на батеријата: 18 V
Капацитет на батеријата: 4 Ah
Енергија на удар, максимум: 2,6 J
Дијаметар на дупчење во бетон со чекан дупчалки: 4 – 26 mm
Дијаметар на дупчење во дрво, максимум: 30 mm.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW