"Хирургот"-Тес Гаритсен

"Хирургот"-Тес Гаритсен
Состојба: New
Испорака: Local

Вистински растроен негативец се соочува со единствената жена која може да го спречи во намерата повторно да убие, д-р Кетрин Кордел. Ноќе, тој тивко влегува во спалните соби на своите жртви кои немаат претстава дека наскоро ќе се разбудат во вистински кошмар. Прецизноста на методите на убиецот зборуваат за неговото медицинско образование, поради што дневните весници набргу му го даваат името Хирург. Две години претходно, д-р Кетрин Кордел се спотивставила и успеала да го убие напаѓачот пред тој да го реализира својот план. Сега, овој нов убиец го повторува, застрашувачки точно сето она што го искусила Кордел. Со секое ново убиство , се чини како убиецот да и` се потсмева и да и` се приближува, од болницата каде работи до нејзиниот дом. Единствената надеж ја добива од Томас Мур, детективот што го води случајот. Но, дури и тој не може да ја заштити од генијалниот злосторник кој на одреден начин ги разбира и најсуптилните стравови на секоја жена што ја убива и ужива во истите.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW