Противпожарен апарат

Противпожарен апарат

Се издава ПП апарат 9кг.
Апаратот се издава исклучиво за експериментални цели.
Доколку се наоѓате во сценарио каде вие, друга/и личност/и или околината е загрозена од пожар, веднаш јавете се на 194; 112

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW