Апарат за обработка на дрво

Апарат за обработка на дрво

Користи сосијат кружен.
Се користи за шлајфање на дрво.
220W.
Јачина 100V и работи на 50Hz фрекфенција.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW