ПНЕВМАТСКИ ЗАКОВУВАЧ НА КЛИНЦИ, NF 2, EXTOL PREMIUM

ПНЕВМАТСКИ ЗАКОВУВАЧ НА КЛИНЦИ, NF 2, EXTOL PREMIUM

Бренд: EXTOL PREMIUM
Код: 8865042
Model: NF 2
EAN: 8595126966603

Наменет за заковување панели од иверка, дрвени даски, палети, дервени лајсни и др. Главни технички параметри: тип на клинци ∅2,87-3,3mm, агол на заковување 34°, глава на клинец ∅7mm, тип D, должина на клинец 50-90mm, капацитет на касета 80 клинци, max работен притисок 7bar (0,7MPa),потрошувачка на воздух за еден клинец 1,7l, потрошувачка на воздух за 90клинци/min 153l/min, дијаметар на прифат 1/4″, тежина 3,2kg.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW