Електрична цедалка

Електрична цедалка

Цитрус преса.
Боја бела.
Моќност 25W.
1 Брзина.
Сад за сок 600мл.
Автоматско уклучување/исклучување кога се поставува плoдот или се трнува од конусот.
Лесно разглобување и чистење.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW