Микробранова Печка 20 L 700 W

Микробранова Печка 20 L 700 W

Моќност: 700 W Капацитет: 20 L Должина: 45 см Ширина: 37 см Висина: 25,5 см Тежина: 10,3 кг Нивоа на моќност: 5 Број на автоматски програми: 8 Функција за одмрзнување: Да Тајмер: 60 минути Дигитален дисплеј: Да Опција за брз почеток: Да Нелеплив слој за лесно чистење: Да ротирачка плоча што се отстранува: да Безбедносна брава за деца: Да

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW