Тон за релаксација и центрифугирање

Тон за релаксација и центрифугирање Тон за релаксација и центрифугирање

Лесен начин за вежбање и релаксација. Дизајнот на оската надвор од центарот за 360 степени осцилира над 2500 пати во минута.
Слабеење, тонирање и релаксирање, се во еден уред.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW