Еднорачни тегови од 5 килограми

Еднорачни тегови од 5 килограми

Изнајмувам еднорачни тегови од 5 килограми. Пластичен пријатен матетијал, пополнат со гума во внатрешноста.
Тежина на тег: 5 килограми.
Може да се расклопат и склопат, да се намали тежината преку вадење на плочки, или да се зголеми со додавање на плочки. Од двата тега може да се направи и еден тег од 9 килограми.
Се користат за вежбање на секој мускул на телото. Црна боја.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW