"Убавите девојки танцуваат"-Кајли Брант

"Убавите девојки танцуваат"-Кајли Брант
Состојба: New
Испорака: Local

Дали знаењето би било полошо од неизвесноста?
Келси беше четиринаесетгодишно девојче кое исчезна пред седум години – се претпоставува дека е мртва. Последиците од исчезнувањето за семејството на Келси беа рингишпил на ужаси кои резултираа со колекција на апчиња во боја на виножито.

После седум години исчезнува уште едно девојче. Друго семејство претрпува лична трагедија од која раните не исчезнуваат – загубата е фингиран ѕвер што може да проголта цела личност.

Агентот Марк води паралелна истрага за животот на двете девојчиња, која открива индиции за една вистина потемна и од мрак. Постои ли казна полоша и од смртта?

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW