Се продава Playstation 5

Се продава Playstation 5
Состојба: Used
Испорака: Local

Се продава Playstation 5 дигитална верзија со 850гб слободно место. Сочуван и фабрички ресетиран. Следува со сите потребни кабли, еден џојстик и две игри.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW