Штафелај за ателје

Штафелај за ателје Штафелај за ателје

Квалитетен штафелај кој лесно се ракува, идеален е и за почетници. Штафелајот има стабилна цврста конструкција, прилагодлив заден држач и вертикална положба на платното. Изработен е од парена бука, без никаков третман од масло. Идеален е за ателје.
Ширина: 60цм
Висина: 178цм
Макс. висина на платно: 133цм

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW