Asus VG249Q 144Hz Monitor

Asus VG249Q 144Hz Monitor

Измајмувам Asus VG249Q 144Hz Monitor, со резолуција од 1920х1080 и 144hz refresh rate и дијагонала големина од 24″. Еден од најдобрите 24″ 1080 144hz момотори на распродажба. Со прекрасни бои благодарение на IPS панелот

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW