Куфер за патување(20кг)

Куфер за патување(20кг)

Се изнајмува куфер за патување со багаж до 20кг и внатрешни прегради.Тркалцата се со четиристрано ротирање и гумени.Самиот куфер е гумиран(отпорен на кршење или превиткување).

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW