Машина за метење

Машина за метење

Рецептивна моќност
230
Волумен на бродот (l)
7
Материјал за контејнер
Пластика
Напон на батеријата
18
Капацитет на батеријата
2.5
Тип на батерија
Литиум-јонски акумулатор

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW