Тава за палачинки

Тава за палачинки

Совршен за подготовка на палачинки. Висококвалитетна тава и дизајнирана врз основа на најнова технологија. Заштитната основа ја прави отпорна на лепење на лепак, но и на тавата за пржење. Многу лесно се чисти.

Димензија: 22cm
Материјал: Камен.
Упатство за употреба: Исчистете го со рака.
Гаранција и начин на враќање: Рекламациите за овој производ се прифаќаат во рок од 24 часа по прием на нарачката.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW