Фазомер

Фазомер

Се изнајмува фазомер.

Напон: AC 100-500V; Целокупна големина: 140 x 15 mm / 5,52 x 0,6 инчи (L*D)

Ширина на главата на шрафцигер: 3мм / 0,12 инчи; Може да работи како тестер на кола или шрафцигер, ја прави работата поудобна.

Пенкалото за тестирање на напон се користи за тестирање на колото и за разликување дали објектот е електрифициран; Колку е поголем напонот, толку е посветло светлото на неонската цевка

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW