Фазомер

Фазомер

Се изнајмува фазометар.

Индикатор за напон на штрафцигер со интегрирана неонска ламба. Се користи за разликување на фазниот проводник од неутралниот проводник и заземјувањето. Изолирајте на бела позадина.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW