Клешта

Клешта

Се изнајмува клешта.
Самозаклучувачки клешти со анти-лизгачко дејство, тесен профил на вилица, нелизгачки рачки и стврднати вилици.

– Макс. Отвор на вилица: 43 мм
– Хром ванадиумски челични вилици обложени со прав
– Гумена ергономска рачка
– Самозаклучување
– 7 x Заклучувачки позиции на вилицата

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW