Клешта

Клешта

Се изнајмува клешта.
Тело со хром ванадиум за издржливост. Вилиците и рабовите за сечење се стврднати,
обезбедувајќи тие да останат поостри подолго време. Индивидуално тестиран на 1000V AC. Тестирани VDE и GS.

– Хром ванадиумски челични вилици со индукција
– Безбедносна рачка изолирана од гума
– Тестирано на 1000V, номинално на 1000V AC

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW