Acer AL2216W

Acer AL2216W
Состојба: Used
Испорака: Local

Технички карактеристики на панелот за монитор ACER AL2216W
Плоча:TFT PVA
Задно осветлување:Флуоресцентни цевки
Аспект (сооднос):16:10 часот
Дијагонала:22″ (56см)
Нема пиксели (терен):0,282 мм
Дефиниција / Максимална фреквенција:1680 x 1050 ( формат „Широк“ )
Време на одговор :5 ms (нормално)
Осветленост:300 cd/m² (типично)
Сооднос на контраст:700:1 (типично)
H/V агли на гледање:170 ° / 160 °
Аудио/видео карактеристики на мониторот ACER AL2216W
Аудио:Нема аудио поддршка
Општи карактеристики на мониторот ACER AL2216W
OSD/менија и предна страна:Контраст, осветленост, H/V позиција
Конектори за монитор ACER AL2216W
Видео влезови:
VGA (x1)
Поставки, димензии и тежина на мониторот ACER AL2216W
Приспособување на навалување:Да
Приспособување на ротација:бр
Се инклузивни димензии:405 x 513 x 192 mm (ВxШxД)
Сеопфатна тежина:6,80 кг
Компатибилен за монтирање на ѕид:100 x 100 mm
Моќност и потрошувачка на мониторот ACER AL2216W
Максимална потрошувачка :57 вати
Други информации за мониторот ACER AL2216W
Рамка / Боја:Агент и Блек
Против кражба:Да (тип „Кенсингтон заклучување“)
Други информации :Внатрешно напојување
Референца на производителот:ET.E16WE.003
EAN код:47 18235 68036 7 / 4718235680367
Други имиња:Acer AL2216

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW