Вграден фрижидер BEKO BCNA275E4SN, 254L, /185/69), E, 177.5 cm

Вграден фрижидер BEKO BCNA275E4SN, 254L, /185/69), E, 177.5 cm

Комбиниран фрижидер за вградување
ProSmart Инвертер компресор
NeoFrost ™ двојно ладење
HarvestFresh – имитира 24-часовниот сончев циклус во фиоката за зеленчук задржувајќи ги витамините подолго
CoolRoom® – Свежо месо, риба и млечни производи подолго
Led Illumination®
Реверзибилна врата
Држач за шишиња
Кристални полици со висока отпорност
Енергетска класа:Е
Нето капацитет:254L
Простор за ладилник:185L
Волумен на одделот за замрзнувач:69L
Kапацитет на замрзнувањ:3.2/24kg
Потрошувачка на енергија годишно:224kWh
Дневна потрошувачка на енергија:0.6kWh
Ниво на бучава:38dB
Димензии:177.5x54x54.5cm

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW